Kattenoppas

Ben je een dagje weg of langer op vakantie dan wil je hiervan zorgeloos kunnen genieten. Het is dan belangrijk dat er ook voor jouw viervoeters goed gezorgd wordt. Katten zijn erg gevoelig voor veranderingen en kunnen daardoor stress ervaren als ze in een nieuwe omgeving komen. Een kattenpension kan voor katten hierdoor een spannende en stressvolle tijd zijn. Ook is niet elke kat even blij met de aanwezigheid van andere vreemde katten om zich heen. De aandacht moet daar verdeeld worden tussen alle katten en het is ook niet altijd mogelijk om speciale dieetvoeding te geven die jouw kat wellicht nodig heeft. 

Hiervoor is een kattenoppas aan huis een ideale oplossing. Jouw kat kan zo heerlijk genieten in zijn eigen vertrouwde omgeving en krijgt alle aandacht, professionele verzorging en liefde die hij of zij verdiend. Ik zorg ervoor dat jouw lieveling niets te kort komt! De verzorging zal geheel aangepast worden aan de behoeften van jouw kat.

Werkwijze

Het welzijn van dieren staat bij mij altijd op nummer 1! Door mijn opleiding en werkervaring kan ik goed situaties inschatten en weet je zeker dat jouw kat professionele zorg krijgt. Doordat ik één op één zorg geef kan dit geheel aangepast worden aan de behoeften van jouw kat. Je zal tijdens de oppasperiode regelmatig een update, foto’s en filmpjes ontvangen zodat jij op de hoogte blijft hoe het jouw viervoeter(s) vergaat.  Als je andere huisdieren hebt zoals knaagdieren of reptielen dan kan ik deze ik deze in overleg ook voor jou verzorgen. Hiervoor vraag ik wel een kleine extra vergoeding. Voor elke extra kat geld dit ook. Zo kan ik kwaliteit blijven bieden voor elk dier.

Wat kan je van mij verwachten

  • Dagelijks jouw kat voorzien van een schone kattenbak, vers drinkwater en eten.  
  • Dagelijks jouw kat voorzien van professionele zorg en voldoende aandacht.  
  • Bij langharige katten kan de vacht geborsteld worden.  
  • Aan de straat zetten en ophalen van de vuilnisbakken.  
  • Toedienen van medicatie.  
  • Het opruimen van de post.  
  • Het geven van water aan planten in huis.  
  • Het schoon houden van de plekken rondom de kattenbak(ken) en favoriete ligplaatsen.  
  • Het in de gaten houden van de gezondheid van jouw kat. 

Gratis kennismaken

Voor het oppassen, zullen wij eerst met elkaar vrijblijvend kennismaken. Zo kan jij mij leren kennen en kan ik alvast kennis maken met jouw kat(ten). Ik pas niet alleen op je huisdier(en), maar ook op je huis. Bij ons komt er al jaren iemand aan huis die onze katten verzorgd als wij op vakantie zijn. Ik begrijp hierdoor dat het moeilijk is om die zorg en verantwoordelijk uit handen te geven. Vandaar dat we eerst rustig kijken of het van beide kanten goed bevalt. Van te voren zal ik de overeenkomst en het sleutelcontract opsturen. Zo kan je deze alvast op je gemak doornemen. Tijdens deze kennismaking zullen we bespreken hoe ik te werk ga en welke wensen er vanuit zowel jou als de kat zijn. 

Als de kennismaking van beide kanten goed bevalt dan zullen wij verder afspraken maken over het oppassen. Wij zullen de overeenkomst en het sleutelcontract doornemen en een afspraak maken voor het afgeven van de sleutel. Een aantal dagen voor het oppassen, zal ik nog een keer langskomen zodat we alles goed kunnen doornemen en ik al een beetje wegwijs kan worden in jouw huis. 

Ben je enthousiast geworden? Neem dan snel contact met mij op!