Belangrijk! Helaas neem ik op dit moment geen nieuwe honden aan voor de uitlaatservice. Momenteel werk ik met een wachtlijst voor enkel de dinsdagen en de donderdagen.

Uitlaatservice

 Dagelijks genoeg beweging zorgt ervoor dat jouw hond gelukkig blijft. Hierbij kan een uitlaatservice jouw hond helpen. Bij mij krijgt de hond niet alleen fysieke - maar ook mentale uitdaging aangeboden. Bij mij kan je terecht voor het individueel uitlaten van jouw hond. Hierdoor pas ik de wandeling aan de behoeften van jouw hond aan. Zo is elke hond bij mij welkom. Van pup tot senior, loops, ongecastreerde, revaliderend, met gedragsproblemen, sociaal, speels, angstig, onzeker, met jachtgedrag etc. 


 Voor de wandelingen kan er gekozen worden voor 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten per keer.

Werkwijze

Ik heb ervaring met heel veel verschillende honden, van Chihuahua tot Boerboel, grote sterke honden, honden die erg trekken aan de lijn, honden die agressie inzetten, honden die angstig of onzeker zijn, honden die opspringen, honden die in de lijn happen, jonge pups, uitdagende puberende honden, honden die revaliderend zijn, senior honden etc. Door mijn werkervaring en kennis kan ik situaties goed en tijdig inschatten. Het welzijn van jouw hond staat altijd bovenaan. Ik werk altijd via een positieve methode. 

Na de wandeling zorg ik er ook voor dat jouw hond even alle indrukken kan verwerken door hem wat hersenwerk aan te bieden. Dit is in de vorm van een snuffelmat of zoekspelletje. Zo wordt jouw hond niet alleen in zijn fysieke - maar ook in zijn mentale behoeften voorzien zodat je hem voldaan na een dagje weg of werkdag terug ziet. Na elke wandeling krijg je van mij een korte update en eventueel wat leuke foto’s toegestuurd.

Pups

 Eindelijk is het dan zo ver! Na lang wachten mag jouw pup dan eindelijk mee naar huis.  Mamma, broertjes, zusjes en de vertrouwde omgeving worden achtergelaten. Daarvoor in de plaats komt een nieuwe wereld die helemaal nog ontdekt moet worden. De pup mag fysiek nog niet zo veel lopen en zal nog veel moeten leren. Hij of zij kan dan ook de eerste maanden nog niet mee met een groepswandeling. Dat is allemaal nog veel te druk en te spannend. Ook kan de pup dit fysiek nog niet aan. Een individuele wandeling is dan ook een fijne keuze. Tijdens deze individuele wandelingen wordt er gekeken naar de behoefte van jouw pup. Denk hierbij aan helpen bij de zindelijkheidstraining, aangepaste wandeltijden, meehelpen met socialisatie onderwerpen, netjes leren meewandelen aan de lijn en voldoende snuffel momenten. Hierbij ondersteun ik in de commando's die je aan het aanleren bent. Daarnaast krijgt de pup voldoende tijd om zijn of haar eigen tempo de wereld te ontdekken.

Gratis kennismaken

Voor de eerste wandeling zullen wij eerst met elkaar vrijblijvend kennis maken. Zo kan jij mij leren kennen en kan ik alvast kennis maken met jouw hond. Ik weet als hondeneigenaar hoe moeilijk het is om je hond met iemand mee te geven. Vandaar dat we eerst rustig kijken of het van beide kante goed bevalt. Van te voren zal ik de overeenkomst en het sleutelcontract opsturen. Zo kan je deze al vast op je gemak doornemen. Tijdens deze kennismaking zullen we bespreken hoe ik te werk ga, welke wensen er vanuit zowel jou als de hond zijn en waar ik jou eventueel nog bij kan helpen. 


Als de kennismaking van beide kanten goed bevalt dan zullen wij verder afspraken maken over de eerste wandeling. Wij zullen de overeenkomst en het sleutelcontract doornemen en een afspraak maken voor het afgeven van de sleutel. 
Ben je enthousiast geworden? Neem dan snel contact met mij op!

uitlaten puppy
uitlaten meerdere honden
uitlaten hond individueel